Monthly Archive for Červen, 2014

Obrázky z Provence

Náš kamarád Tomáš Brejla vytvořil pěkné video z našeho posledního výletu do Provence. Mrkněte se v galeriích nebo  zde, jak vypadá létání ve Francii…   Tome děkujeme!

A jsme zpátky z výletu, nezmokli jsme ….

Fotografie z našeho posledního výletu do Provence naleznete zde nebo v  galeriích. Měli jsme nádherné počasí a skvělou partu, takže to byla velmi příjemná akce, na kterou budeme rádi dlouho vzpomínat! Díky moc všem účastníkům a zase brzy na viděnou… Berry.

3. kurz paraglidingu úspěšně ukončen!

Právě jsme přijeli z francouzského Sospelu, kde jsme dolétávali náš letošní 3.základní kurz. Počasí bylo výborné, žáci velmi šikovní, a tak se naše řady rozrostly o 4nové nové piloty.  A jak to probíhalo? ? Najdete to v Galeriích kurzu i výletu… Kluci gratulujeme a brzy na viděnou někde na kopci!   Berry

2.červnový paraspeciál zveřejněn!

Právě jsme zveřejnili termín druhého mimořádného výletu na červen! Akci jsme přidali na přání začínajících přeletářů, takže při vhodné předpovědi bude prioritní destinací některá slavná horská XC oblast!

POZOR- Expedice MAROKO podzim 2014!

Sice je teprve začátek léta, ale zamyslete se nad tím, jestli si na podzim, až už nepůjde v Evropě létat, nebudete chtít prodloužit svou leteckou sezónu? Pokud ano, právě pro Vás je tu naše nabídka. Prvních 5 přihlášených získá slevu 1000Kč!   Info zde.